Kontorsprodukter

Säg den som inte har en reklampenna i sin skrivbords låda... Men listan kan göras lång, och idag är det ofta som elektroniken gör sitt intåg bland kontorsförnödenheterna. USB-minnen, Hörlurara, Datormöss, Power bank, Digitala fotoramar, Solcells laddare mm.

Men naturligtvis trycks det fortfarande Paraplyer, Sportväskor, Tumstockar, Pärmar, Kortlekar, Plastfickor, Miniräknare och allt annat som funnits på våra kontor under alla år. Välkommen med Er förfrågan.

(även återförsäljare i Uppsala för Colop, Reiner, EOS Line och UniStamps mycket stora sortiment av stämplar)

Vårt liv är numera både papper och plast. Vår mission är att vara din partner i allt som gäller produktion och leverans av industri- och butiksemballage. 

Tag en kontakt så delar jag gärna med mig av erfarenhet och kunskaper inför ert val. Andra produkter som också kan förses med tryck är t ex:

  • Pärmar/Register
  • Plast/aktmappar
  • Häftisblock/Notisar
  • Musmattor/almanackor

 

TrycksaksMäklaren är även en kompletta leverantör av tejp, avspärrningsband, cellofan och etiketter. Tejp är ett unikt sätt att på en och samma gång sammanfoga, göra reklam och informera. Tejp är en utmärkt bärare för t ex. varningstexter, produkt-information, anvisningar mm. Låt packtejpen bli en del den grafiska profilen för ditt företag. Förutom att tryckt tejp är snyggare än otryckt brun så kostar den dessutom obetydligt mer.

Snabbt, gott, enkelt...

Reklamgodis är inte bara den godaste formen av reklam, den är dessutom en av de billigaste. Det är ett snabbt och ett enkelt sätt att exponera före-taget på mässan eller i receptionen.
Kort och GOTT, godis för alla tillfällen.Alla produkter tillverkas med de bästa råvarorna och den bästa expertisen.

www.tipeprodukter.se/images/PDF/Tipe2015.pdf

 

Alla använder häftisar - med eller utan tryck. Formstansade eller fyrkantiga. Det är kommunikation för snabba, effektiva budskap.

’Snabbt’ och ’flexibelt’ är nyckelorden för denna produkt. Du kan få egna önskemål om t ex färg, format, upplaga och leveranstider snabbt tillgodosedda – med produktion i Sverige och tillgång till kostnadsfri designservice.

 

Vad symboliserar Sverige mest? Svaret blir i de flesta fall - "Den svenska flaggan". Flaggan ger ett livskraftigt och stilfullt intryck. Det är faktiskt en av de äldsta marknadsföringsforum som finns. Vimplar och flaggor i olika storlekar finns alltid på lager. Vi trycker allt från företagsflaggor och nationsflaggor till pappersflaggor och banderoller, allt efter era önskemål.

 

Pennor, pennor och mera pennor...

www.promoteyourself.se

www.thegiftcollection.com