Ni har säkert sett dom och andra fönsterdekorer runt om i Uppsala... Det är inte dyrt, kom ihåg att jämföra våra priser - och lite extra god tid spar pengar!

Clique

CLIQUE 2024 

 

En av våra grossister som har det mesta inom profilkläder (även för barn) plus massor av praktiska väskor, mössor, jackor, kepsar mm. Eller varför inte tillverka enligt er egen design!

 

Fler kataloger, broschyrer samt denna huvudkatalog hittar ni på: www.newwave.se

 

 

TrycksaksMäklaren i Uppsala har alltid haft en mycket bred kompetens och kunnat erbjuda en mängd olika produktgrupper.

Verksamheten är nu inne på sitt 39:e verksamhetsår i Uppsala och hela tiden kommer det nya kunder som upptäcker fördelar som:

  • Hög servicenivå
  • Bred kunskap och kompetens
  • Punktlighet
  • Aktivt engagemang

Företaget ska som serviceföretag tillhandahålla totallösningar med utgångspunkt i kundens behov av grafiska produkter och tjänster, vepor/banners, present/reklamartiklar och profil/arbetskläder. Det ska vara kundens naturliga val för att spara pengar men framförallt tid. Tekniken har utvecklats oerhört under dessa år och för att fortleva krävs det att ständigt uppdatera sig. Målsättningen är att alltid ligga i främsta ledet med kunskap samt att välja tillverkare med bästa maskinella utrustning i alla led, både inom och utanför landets gränser Detta garanterar ett långsiktigt och tryggt samarbete.

Leveranser, hämtning, utkörning mm är som alltid helt utan kostnad i Uppsala med omnejd, samt med elbil!

Kontoret på Sågargatan 22 kan tillfälligt vara obemannat, v v boka gärna ert besök.

 

Välkommen att kontakta mig!

mvh / Bosse Westin