Ekologiskt, Bambu, PET, ECO... för Dig som söker ett miljövänligare alternativ!

Detta är alternativ som ständigt ökar inom profilkläder och reklamartiklar. Alla sidorna kommer fortlöpande att uppdateras och kompletteras med nya produkter som kommer ut på marknaden, maila - fråga gärna om det är något ni saknar... bosse@trycksaksmaklaren.se

 

Här finns ett flertal alternativ på profilprodukter, bl a Plastic BigBag - 100% biologiskt nedbrytningsbar eller Kasse-Pet tillverkad av 80% återvunnet PET.

www.toppoint.se

 

PET-keps, tillverkad i material som gjorts av återvunna PET-flaskor. Här hittar du även väskorna Newport och Oakland, två miljövänliga nyheter!

www.blackhill.se

 

Pikétröjor i 100% ekologisk och rättvisemärkt bomull,

t-shirt tillverkad till 95% av bamboo alt. 100% cert. ekologisk bomull. ÖKO-TEX Standard 100.

www.sandryds.com

 

... stäng av tv, lägg undan mobilen, tänd några ljus och ta fram tärningen - samlas och spela ett parti LUSEN som roat barn och vuxna i över 50 år!

www.smallgiveaways.se

 

Vad passar bättre att ge bort i cykelstaden Uppsala än ett sadelskydd, ett nytt sadelskydd som tillverkats av återvunnen PVC. Kan tryckas med en enkel logo i 1-färg upp till avancerad 4-färg och bilder.

För priser och mer information, maila på:

bosse@trycksaksmaklaren.se

 

ECOware - miljövänliga väskor, kassar, kepsar, logoband m m

www.yourcreativepartner.se

 

Bläddra i Green Collection, miljökatalog på 12 sidor som innehåller profilprodukter som är tillverkade av miljövänligt- eller återvunnet material.

www.promoteyourself.se

 

Återförsäljare för COLOP Green Line, stämplar tillverkade i återvinningsbart material. För mer information v v maila till:

bosse@trycksaksmaklaren.se